Kategorier
Familjerätt

Hjälp med familjerätt i Stockholm

För den som lever under påfrestningarna av ett destruktivt förhållande kan det vara nödvändigt och till hjälp att anlita någon som kan familjerätt i Stockholm.

Anna hade tänkt på det så många gånger. Men nu hade tankarna äntligen mognat till ett beslut. Hon kunde inte längre ha överseende med Eriks beteende. Först hade han bara varit otrevlig och spydig mot henne. Men på senare tid hade han börjat dricka allt mer och nu hade han blivit fysiskt våldsam.

För att kunna bryta sig loss med en skilsmässa och se till att hennes rättigheter bevarades, insåg Anna att hon behövde hjälp av någon som kunde familjerätt. Det handlade både om de ekonomiska bitarna och om hur vårdnaden av barnen skulle styras upp. Själv kunde Anna inte föra en vettig diskussion med Erik om ens de små vardagsproblemen.

Assistans inom familjerätt i Stockholm

Anna vände sig till en familjerättsadvokat i Stockholm. Redan vid första mötet kände hon att detta var rätt beslut. Advokaten var mycket professionell och kunde verkligen sina saker. Men han hade också ett vänligt bemötande som gjorde att Anna genast kände sig trygg i att diskutera sina problem med honom.

Det blev uppslitande att genomföra skilsmässan och se till att barnen fick den bästa vårdnaden. Något annat är förstås aldrig möjligt i en sån här situation. Men hjälpen från familjerättsspecialisten var det som gjorde att Anna lyckades ta sig igenom hela processen. Utan honom hade hon inte kunnat stå emot Eriks krav på henne. Nu kunde hon och barnen börja ett nytt liv.