Kategorier
Juridik

Hjälp vid narkotikabrott

En specialiserad försvarsadvokat är ett bra val om du är misstänkt eller åtalad för ett narkotikabrott. Det säkerställer att du får en rättvis rättegång.

Narkotikabrott är ett allvarligt brott som kan leda till långa fängelsestraff eller andra konsekvenser. För att få den bästa hjälpen och för att få någon som kan föra din talan är det därför viktigt att du anlitar en försvarsadvokat. En kunnig försvarsadvokat kan hjälpa dig att förstå de lagar och rättsprocesser som gäller och finns där före, under och efter rättegången.

En försvarsadvokat är specialiserad på att försvara personer som är misstänkta eller åtalade för brott. Är du misstänkt för ett narkotikabrott som kan ge fängelse har du rätt till en offentlig försvarare. Du har också rätt att välja vilken advokat du vill ha och staten betalar kostnaden.

En kunnig försvarare med erfarenhet av narkotikabrott

Eftersom du har rätt att välja vilken försvarsadvokat du vill ha är det klokt att välja en som har erfarenhet av narkotikabrott. Försvarsadvokaten kan hjälpa dig som är misstänkt från det första polisförhöret och fram till att domen faller. Ska domen överklagas är det försvarsadvokaten som hjälper dig med det.

Har du aldrig varit i kontakt med rättsväsendet tidigare kan det vara svårt att förstå vad som händer. Då är kontakten med en erfaren försvarsadvokat en trygghet. Du får hjälp att klara rättsprocessen på bästa sätt. En advokat kommer att anvisas dig men du kan med ett telefonsamtal välja den som du vet kommer att hjälpa dig på bästa sätt.